2008. december 6., szombat

Stricik és kurvák

Elérkezettnek láttuk az időt, hogy mi is megörvendeztessük diák társainkat egy házibulival. Mivel nagyon mentek mostanság a témás bulik (őrültes, strandos, melegszenyás...) mi is egy ilyen szervezésébe vágtunk bele. A téma: Stricik és kurvák.
Mi más.
Első lépés a digitális szórólap elkészítése volt, ami Dávid keze munkáját dicséri, dicsérjük mi is.


Hogy elkerüljük az esetleges piahiányból eredő idő előtti kiszáradást, kiszabtuk a minimum belépési piamennyiséget - nem bíztuk a véletlenre na. A cél egy gigászi vodkanarancs koktél elkészítése volt. Ehhez vettünk 12 liter narancslevet és egy kiló narancsot, a többiek meg ugye hozták az alkoholtartalmat. Buliban rendszeresen megéhezik az embernépség, így tápról is gondoskodni kellett - a kiadós, elbaszásbiztos, örökbecsű, jóöreg paprikás krumplira esett a választás. Jómagam forgattam a fakanalat a 3 lábosnyi (4kg) pityókában. Tisztességes mennyiség kerekedett, nyilvánvaló volt, hogy az egész ránk fog rohadni.
A beszerzési listán szerepelt még egy 30 literes dézsa, pár kalap, (nyak)lánc, karácsonyfadísz, műanyag étkészlet és még ki tudja mi... ráment egy délutánunk.
Hazaérve bősz készülődésbe kezdtünk, kialakítottuk a táncszobát (prigles dobozokból készült gogo-rúddal, hangulatfénnyel és könyörtelen, 15w-nyi hangtechnikával), a klubbszobát, nekiestünk hagymának - krumplinak és persze elkezdtük strici imidzsünk csiszolgatását is.
Fél tíz fele elkezdtek szállingózni a gettó söpredékei, végül szép lassan elértük a 13-as létszámot. Bekevertük a gigakoktélt, alárobantottam a krumplinak, "megdörrent" a 15 Wattnyi hiphop és gengszter muzsika - a parti elkezdődött.

Fallikus szimbólumként meredő szívószál, kacér mellbimbó villanás: a pimp mindent bevet, hogy a konzumhölgy megfelelő hangulatba kerüljön.



Íme a kívánatos portugál, a parti egyetlen, default módban is stricinek öltözött leányzója.



Dávid (23) fehérre fújt a alcapone kalappal és hozzáillő nyaklánccal, szemüveggel szikrázott az illusztris vendégek között



Szívás



A francia. Januártól a mozikban.



Az alapból narancs alcapone kalap fekete tigriscsíkokat kapott, a nyaklánc barkácsboltból érkezett. A pimp nélkülözhetetlen kelléke a varázsbot, ez a darab míves arayberakást és fogógombot kapott. A kollekció ára csak most 99,0- eu



Kurvák.



Harri és a Dézsa.



A paprikás krumpli osztatlan sikert aratott. Ádi úgy jó magyarosan, egyenesen a lábosból falatozik. A többiek később követik példáját. Ezt hívják kultúr környezetszennyezésnek?


Az ott pénz akar lenni a dekoltázs helyén.


David csak úgy szolídan


Holland gangsta'

Simán ment minden, a kurvák táncoltak, a stricik naon kemények voltak, a krumpli sem égett oda. Aztán a sokadik kör dézsából ivás után valami kisiklott. Olyasmi következett be, amire mi, a parti szervezői, álmunkban sem mertünk gondolni. A balfordulat láncreakcióként futott végig az embereken, és nem lehetett megállítani: Marcus átöltözött kurvának... és a többiek követték a példáját.

Marcus széjjeltáncolja a gogo rudat.


Michael is átvedlett. Hálát adok Istennek a szoknyáért.


Divat a másság...


A kurvákból stricik, a stricikből kurvák lettek. Mi pedig csak álltunk ott értetlenül a tangás-szoknyás urak és suhogónacis hölgyek láttán. Csak arra gondoltunk: minő szerencse, hogy nem bikini partit rendeztünk, most leshetnénk a kibuggyanó heréket és szőrös seggeket minden mennyiségben. Bár szőrös segg így is volt elég.









Persze remekül szórakoztunk, a transzvesztita dzsemborivá züllött parti hajnalba nyúlt, mire kezdtünk elfáradni.
A pia utolsó cseppig elfogyott, a paprikáskrumplit úgy bekajolták, hogy morzsája se maradt, végül már alma és mandarin készleteinket rágcsálta a sáskahad. Ideje volt hazaindulót fújni, az emberek többé kevésbé megtalálták a ruháikat, bár így is volt olyan srác, aki tangában és szoknyában bringázott haza...

Ott. Baloldalt.


A lakás úgy nézett ki, mint egy tornádó sújtotta terület, a sok játékpénz (a striciktől ugye) és széttaposott csipsz beborított mindent. Aztán a másnapi rendrakást követően már csak a piros dézsa és az udvarunkat díszítő hányásfoltok emlékeztettek az előző napi hepajra. Nameg a rengeteg agyament kép és videó, amiken utólag is könnyesre röhögtük magunkat. Szóval jóllehet anyagilag mínuszban jöttünk ki, mert még maradék alkohol sem maradt, azért lelkileg kellő mértékben épültünk/leépültünk, hogy azt mondhassuk: na ez megérte vaze!

5 megjegyzés:

rás írta...

Hú, de irígy vagyok!

Dévidzon írta...

Ujjujjujj :D
És te melyik kurvával öltöztél át?
Dávidot kérdezed már meg plíz milyen betűtípust használt a plakáton a nevénél.

Bandi írta...

Én és magyar ajkú barátaim megőriztük nemi identitásunkat... most az egyszer. :D

Bandi írta...

Jah és a betűtípusról már fogalma sincs, valami sajátkezűleg letöltött arabicos cucc vagy valami.

wang írta...

Ha,Ha, the pics is really funny~(wanggang)